Winkelwagen

L.Kramer Tweewielers

Een veelzijdige winkel met visie

Deze fietsen, motoren en scooterwinkel is een veelzijdige bikeshop waar zowel fietsen, motoren als scooters worden verkocht en gerepareerd. Kramer Tweewielers is een walhalla voor iedereen die houdt van tweewielers. De fietswinkel biedt een breed scala aan producten en diensten aan, waaronder de verkoop van alle populaire fietsmerken zoals Gazelle, Batavus, en Cortina die in Nederland te krijgen zijn, inclusief de nieuwste modellen van elektrische fietsen waaronder Stella, Amslod, Tenways, Forza en Trinity.

Als je op zoek bent naar een fiets of e-bike, dan is dit de plek om te zijn. De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan fietsen, variërend van kinderfietsen tot stadsfietsen, sportfietsen en racefietsen. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele fiets of e-bike voor dagelijks gebruik of een sportieve fiets om lange afstanden af te leggen, er is altijd wel een geschikt model te vinden in onze fietswinkel.

Gratis verzending

Via een persoonlijke koeriersdienst

Proefrit doen?

Kom langs in onze showroom!

Fietsen met garantie

We hebben een eigen reparatiewerkplaats!

100% veilige betaling

Via je eigen bank met iDeal