Winkelwagen

Sociaal Betrokken

Kramer Tweewielers is naast een handels en reparatiebedrijf ook maatschappelijk betrokken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vaak vallen deze mensen tussen wal en schip en hebben het gevoel dat ze er niet toe doen in deze maatschappij. Wij hebben een unieke werkplek gecreëerd waar je op je eigen tempo mag werken en ontwikkelen. Onze begeleiders kijken samen met jou wat je wilt doen of leren en wat je daarvoor nodig bent. Dus ben je 18 jaar of ouder en behoor je tot deze doelgroep én werk je graag met je handen? Dan hebben wij misschien een plek voor jou!

Ons bedrijf is tevens een dagbestedingsproject op technisch gebied, met name gericht op fietsen en scooters. Dit unieke project is bijzonder in zijn soort vanwege de lage drempel voor mensen met een lichte beperking die affiniteit hebben met alles wat rijdt. De combinatie van techniek, zorg en betrokken aandacht zorgt ervoor dat er kansen ontstaan in iemands leven. Wij bieden zorg op maat om dit samen met de nieuwe collega passend te maken. Ervaring is geen vereiste om bij Kramer Tweewielers te gaan werken. Motivatie en interesse zijn des te meer van belang.

Gratis verzending

Via een persoonlijke koeriersdienst

Proefrit doen?

Kom langs in onze showroom!

Fietsen met garantie

We hebben een eigen reparatiewerkplaats!

100% veilige betaling

Via je eigen bank met iDeal