Winkelwagen

Helmplicht Snorscooters

Sinds 1 juli 2022 is de helmplicht voor snorscooters een feit. Dit betekent dat iedereen die op een snorscooter rijdt verplicht is om een helm te dragen. Deze nieuwe maatregel is genomen om de verkeersveiligheid te verbeteren en het aantal verkeersslachtoffers te verminderen.

De invoering van de helmplicht voor snorscooters is een belangrijke stap in de richting van meer verkeersveiligheid. Het dragen van een helm vermindert het risico op hoofd- en hersenletsel bij een ongeval. Daarnaast kan een helm ook bescherming bieden tegen weer en wind en is het een stuk comfortabeler dan de ouderwetse capuchon of muts.

Kramers Tweewielers op Urk is RDW gecertificeerd en kan ook snorscooters herkeuren voor een geel nummerbord. Dit betekent dat je bij Kramers Tweewielers terecht kunt voor de keuring van je snorscooter. Hierbij wordt er gekeken of de snorscooter voldoet aan de eisen en of deze veilig de weg op kan. Als je snorscooter aan alle eisen voldoet, krijg je een geel kentekenplaatje en kun je weer veilig de weg op.

Kramers Tweewielers heeft een professionele werkplaats en ervaren monteurs die je snorscooter vakkundig kunnen keuren en repareren. Daarnaast kun je bij Kramers Tweewielers terecht voor het onderhoud van je snorscooter, zodat deze altijd in topconditie blijft. Zo kan je legaal 45km/h rijden met je eigen vertrouwde scooter zonder het risico op verkeersboetes.

Gratis verzending

Via een persoonlijke koeriersdienst

Proefrit doen?

Kom langs in onze showroom!

Fietsen met garantie

We hebben een eigen reparatiewerkplaats!

100% veilige betaling

Via je eigen bank met iDeal